GESLOTEN TOT EN MET 6 APRIL

Update 26-03-2020

Het kabinet heeft de maatregelen om verspreiding van het coronavirus af te remmen aangescherpt. Dit houdt in dat ook alle sportfaciliteiten, waaronder ons klimcentrum tot en met maandag 6 april is gesloten. Wij gaan via onze website en social media jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Laten we met zijn allen ervoor zorgen dat we hopelijk na 6 april weer kunnen genieten van onderwijs, de kroeg, sport en al datgene wat we willen doen in ons mooie Nederland.

Ons kantoor blijft bereikbaar voor vragen en boekingen.
Telefonisch via 038-4654877  (nemen we niet op spreek dan de voicemail in).
Of mail naar info@yosemite.nl

Veelgestelde vragen:

Ik heb een boeking gemaakt voor een arrangement na 6 april . Kan ik die kosteloos annuleren en mij daarbij beroepen op de corona crisis ?
Nee buiten de door de overheid bepaalde periode dat activiteiten niet mogen plaatsvinden zijn onze  “normale” annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Op het moment van sluiting volgde ik een cursus ben ik nu mijn geld kwijt?
Nee. Als we weten wanneer we weer open mogen gaan we iedereen persoonlijk benaderen om de lessen in te halen hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Ik heb een abonnement loopt deze door ?  
Nee. De periode dat we gesloten zijn tellen we als extra dag/week/maand op bij je abonnement. We vragen je wel om dit straks bij je bezoek aan het klimcentrum kenbaar te maken.

Ik heb een arrangement geboekt (clinic, feestje, paintball etc..) wat nu ?
Voor de periode van de opgelegde sluiting komen alle boekingen te vervallen. Als we het bekend is wanneer we weer open gaan nemen we contact met je op om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil een boeking doen voor na 6 april is dat mogelijk.
Ja dat is mogelijk we hanteren de voorwaarde dat annulering kosteloos is als er door een overheid een maatregel wordt opgelegd die genoemde activiteiten verbiedt. Buiten deze door de overheid bepaalde periode zijn onze annuleringsvoorwaarden geldig.

Ik heb een strippenkaart die is een halfjaar geldig wat doen jullie daar mee?
De periode dat we gesloten zijn tellen we als extra dag/week/maand op bij je strippenkaart.  We vragen je wel om dit straks bij je bezoek aan het klimcentrum kenbaar te maken.

 

X