We zijn weer open !!!

Met ingang van maandag 17 Januari zijn we weer  geopend volgens de reguliere openingstijden. De openingstijden vind je op hier . Om iedereen voldoende ruimte te geven in de klimhal is reserveren verplicht.  Klik hier voor reserveren klimmen De Wallbugs trainingen starten weer vanaf dinsdag 18 januari en vinden weer plaats op de dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Corona-toegangsbewijs (CTB) verplicht voor indoor activiteiten vanaf 18 jaar en ouder

Alle bezoekers van Klim & Outdoorcentrum Yosemite moeten vanaf 18 jaar verplicht een corona-toegangsbewijs laten zien. Het corona-toegangsbewijs is een QR-code die je kunt aanmaken in de CoronaCheck-app of online op coronacheck.nl. Voor het aanmaken van de QR-code moet je wel volledig gevaccineerd zijn of uiterlijk 24 uur van tevoren een test hebben gedaan met negatieve uitslag. 

Controle QR code
We scannen je digitale of geprinte QR-code met de coronacheck-app en vergelijken deze gegevens met je identiteitsbewijs.

Spelregels

– Blijkt na de check van je QR-code en je ID-bewijs dat je gegevens niet correct zijn? Dan ben je helaas niet welkom in ons klimcentrum.

– Geen enkele vorm van bewijs van vaccinatie en/of herstel wordt geaccepteerd anders dan de QR-code. (digitaal/print)

– Wanneer we vaststellen dat je QR-code vals is of je verder loopt zonder je code te laten zien vragen we je het pand direct te verlaten. 

Wij voeren de regels uit die ons worden opgelegd door de overheid/samenleving zodat we open kunnen blijven. Vanzelfsprekend vinden wij het ook vervelend dat we deze maatregelen moet hanteren. We vragen dan ook om je begrip hiervoor en hier niet over in discussie te gaan met onze medewerkers. Alvast bedankt!

Horeca
Onze horeca voorziening is conform de huidige maatregelen gesloten. Het nuttigen van meegebrachte etenswaren en/of drinken is niet toegestaan. Uitzondering is een bidon/flesje met water.

1,5 meter afstand & mondkapje 
Ondanks dat we CTB gebruiken is het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en vertrek  Tijdens het beoefenen van de klimsport is de 1,5 meter niet verplicht. We vragen aan iedereen om indien mogelijk de 1,5 meter regel wel te respecteren.

Reserveren weer verplicht bij zelfstandig klimmen
Om grote drukte binnen de openingstijden te voorkomen is het de komende tijd weer verplicht om te reserveren als je zelfstandig wil komen klimmen. Reserveren kan hier!

Wallbugs weer van start !
De wallbugs trainingen gaan dinsdag 18 januari weer van start de trainingen zijn weer op de “normale tijden” op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Aanmelden voor de trainingen via: wallbugs@yosemite.nl

Arrangementen
Veel arrangementen kun je weer reserveren,  Wanneer nieuwe maatregelen je gereserveerde arrangement onmogelijk maken kan dit kosteloos worden geannuleerd.

Abonnementen
Je jaar- of maandabonnement is bij de start van de lockdown stopgezet en is vanaf 17-1 weer geactiveerd..

Cursussen
We starten in februari met de cursus Klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope.

Vragen
Ons kantoor is bereikbaar voor vragen en boekingen.
Telefonisch via 038-4654877  (door drukte zijn wij telefonisch niet altijd bereikbaar)
Mail: info@yosemite.nl

 

X