KLETTERSTEIG CLINIC

Klim langs de “ijzeren weg” naar verre hoogtes

Is klimmen te uitdagend voor u? Maar bent u wel op zoek naar een spectaculaire activiteit op hoogte? Reserveer dan de Klettersteig Clinic! Deze activiteit staat gerant voor spanning en avontuur.
Lees hier verder voor meer informatie.

Catering
Het arrangement afsluiten met een hapje, drankje of een heerlijk buffet? klik hier voor onze mogelijkheden.

Duur: 2 uur
Minimum leeftijd: 14 jaar
Kosten: € 22,50 per deelnemer
icon

Reserveer dit arrangement via dit formulier.

Je ontvangt van ons een bevestiging via de e-mail.

RESERVEREN

  AANVULLENDE INFORMATIE

  Jullie worden in ons klimcentrum in Zwolle ontvangen door onze ervaren instructeurs. Na de instructie over het materiaal, de zekeringsmethodes en een aantal oefeningen om de basisvaardigheden te oefenen, ga je dan toch echt de Klettersteig op!
  We hebben de beschikking over diverse Klettersteigs, passend bij elk deelnemerniveau. Spectaculair is zeker de kabel brug op 15 meter hoogte met een lengte van 20 meter!

  VOOR WIE?

  Voor alle soorten groepen (bedrijven, personeelsuitjes, sportief intermezzo bij een cursusdag, familiefeesten, vrijgezellenfeesten, instellingen kortom teveel om op te noemen) die een eerste kennismaking willen hebben met het fenomeen Klettersteig/Via Ferrata.

  Deelname
  • Minimaal 6 deelnemers
  • De minimum leeftijd is 14 jaar
  WANNEER?

  Reserveer dit arrangement tijdens onze openingstijden. Voor groepen met meer dan 10 deelnemers plannen wij deze activiteit ook buiten onze openingstijden in!

  UITRUSTING

  Gemakkelijk zittende kleding en stevig schoeisel.

  X