INDOOR TOPROPE

Veilig leren zekeren en klimmen in de klimhal

Klimcentrum Yosemite biedt de mogelijkheid om het Klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope te halen. Deze cursus is de basis voor elke beginnende klimmer.

Gedurende drie of vier lessen leer je alle vaardigheden om zelfstandig aan de slag te kunnen met het klimmen. De totale tijdsinvestering bestaat uit minimaal 8 uur inclusief een afsluitend examen. En als je slaagt krijg je van ons aansluitend aan de cursus een maand gratis entree!
Meer informatie? Lees dan hier verder.

Instroomniveau: Iedereen vanaf 14 jaar die nog nooit of slechts een enkele keer geklommen heeft
Duur: 4 x 2 uur of 3 x 3 uur inclusief examen
Kosten: € 85,- inclusief aansluitend een maand vrij klimmen
Bijzonderheden: Inclusief materiaalhuur en toegang
icon

Reserveer je plek voor deze cursus via dit formulier.

Je ontvangt van ons een bevestiging via de e-mail.

 

INSCHRIJVEN

  AANVULLENDE INFORMATIE

  WAT LEER JE?

  Tijdens deze cursus leer je de vaardigheden om het Klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope te halen. Onze cursussen voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de Nederlandse Klim en Bergsportvereniging.

  VOOR WIE?

  Deze cursus is de basis voor elke beginnende klimmer. De totale tijdsinvestering voor deze cursus is 8 of 9 uur. De minimale (dus verplichte) tijdsinvestering voor deze cursus is 8 uur.

  Mocht je een les om welke reden dan ook gaan missen, moet je dit voorafgaande de les melden via info@yosemite.nl. Wij gaan dan samen met u een alternatief zoeken om de gemiste les dan wel in te halen, dan wel de gehele cursus op een ander tijdstip in te plannen.

  WANNEER?

  De cursus vindt plaats op:

  • Een doordeweekse avond van 20.00 – 22.00
  • Zaterdagmiddag van 16.00 – 18.00
  • Zondag van 11.00 – 13.00

  Daarnaast kun je in de korte vakanties deelnemen aan een versnelde cursus. Je volgt dan 3 lessen van elk 3 uur op maandag – woensdag – vrijdag van 9.00 – 12.00.
  Vanwege vakanties of feestdagen worden er in sommige maanden versnelde cursussen aangeboden. Je volgt dan 3 lessen van elk 3 uur.
  Per maand kan het verschillen op welke dagen en tijden de cursus gegeven wordt. Kijk voor het meest actuele overzicht in de agenda.

  UITRUSTING

  Bij deze cursus zitten alle benodigde klimmaterialen inbegrepen. Je moet zelf alleen sportieve kleding en schone sportschoenen meebrengen.

  Ook voor scholen en verenigingen bieden wij het Klimvaardigheids- Bewijs Indoor Toprope aan tegen aantrekkelijke voorwaarden. Kijk voor meer informatie bij het klimvaardigheidsbewijs voor scholen.
  Let op: Wilt u gebruik maken van de NKBV Waardebon? Dit kan alleen als u dit vooraf bij reservering kenbaar maakt. U krijgt dan de eerste les gratis (25% korting op het cursusgeld). Indien u dit niet vooraf kenbaar maakt kunnen wij de korting niet honoreren.

  juni

  geen lessen / evenementen

  juli

  geen lessen / evenementen

  X