WALLBUGS CORONA

Vanaf maandag 1 maart zijn we weer gestart met de Wallbugstrainingen!

De trainingen zijn ook dit jaar, gezien de nog geldende lockdown, niet binnen in het het klimcentrum maar op onze buitenklimmuur en de mobiele klimwand gestart.

Om de trainingen voor de wallbugs en onze instructeurs veilig te laten plaats vinden hebben wij wel een aantal maatregelen die van toepassing zijn. Deze maatregelen vind je hier.

Trainingstijden? Klik hier.
Aanmelden voor de trainingen is verplicht, dat kan via het onderstaande formulier. De trainingen zijn op dit moment alleen beschikbaar voor leden.

 

icon

Reserveer je plek voor de klimlessen via dit formulier.

Let op: om de veiligheid buiten te kunnen blijven waarborgen kan het zijn dat we over moeten gaan op een max aantal wallbugs per groep. 

INSCHRIJVEN

  Trainen in de buitenlucht

  Omdat het weer warmer wordt, gaan wij, net als vorig jaar, weer lekker van start met de trainingen. De klimhal is helaas nog gesloten. Daarom bieden we de trainingen vooralsnog aan in de buitenlucht. Let hierbij dus wel op dat je je goed kleed, want het kan koud zijn.

  Wallbugs “The Mini’s”

  Op dit moment kunnen we de Wallbugs mini’s helaas nog niet opstarten. We kunnen namelijk alleen nog maar buiten klimmen op de klimwand met rotsstructuur. De ervaring leert dat dit voor jonge kinderen minder geschikt is. Zodra we binnen open mogen gaan ook deze trainingen weer van start.

  Wallbugs vanaf 8 jaar

  LET OP: De trainingen voor de basisschoolleerlingen zijn met een half uur verkort tijdens deze coronamaatregelen.
  De basisschoolleerlingen (vanaf 8 jaar) trainen op:

  • Dinsdagmiddag van 16.00 – 17.30 uur
  • Vrijdagmiddag van 16.00 – 17.30 uur
  • Zaterdagochtend van 10.00 – 11.30 uur

  Wallbugs 12 t/m 18 jaar

  De middelbare scholieren t/m 18 jaar trainen op:
  Aangezien de zomertijd dit weekend ingaat, zal het steeds langer licht blijven. Daarom kunnen we weer op de normale tijden de trainingen voor de middelbare schoolgroep aan gaan bieden. Dit zal ingaan na Pasen, dus vanaf dinsdag 7 april gelden onderstaande dagen + tijden.

  • Dinsdag 18:00 – 20:00 uur
  • Woensdag 18:00 – 20:00 uur
  • Vrijdag 18:00 – 20:00 uur

  Instroomlessen

  Wij zullen tijdelijk stoppen met instroomlessen. Wanneer er weer ingestroomd kan worden zullen wij dit delen op social media en deze pagina.

  X