ZWOLSE SCHOLEN KLIMTOERNOOI

De leukste wedstrijd van het schooljaar!

Wil jij samen met jou school de beker winnen en jouw school de beste klimschool van Zwolle kunnen noemen? Stel dan een team samen en doe mee met het Zwolse Scholen Klimtoernooi (ZSK)! Alle scholen binnen Zwolle mogen meedoen. Achtergrond informatie over het ZSK? Lees dan hier verder.

Lijkt het jou leuk om deel te nemen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand contact formulier of door te bellen of te mailen.

Wanneer: nog te bepalen schooljaar ’19/’20
Voor wie: Alle leerlingen van scholen in Zwolle
Inschrijven: Bij je eigen sportdocent
Kosten: € 5 per leerling
icon

Je ontvangt van ons z.s.m. een reactie op je vraag/opmerking.

CONTACT


    Extra informatie

    Sinds het seizoen 2016/2017 organiseren wij in samenwerking met Scholieren Sport Zwolle (SSZ) en de Nederlandse Klim & Bergsport vereniging (NKBV) het Zwolse Scholen Klimtoernooi. Het doel van dit toernooi is om de leerlingen die mee doen op een competitieve manier kennis te laten maken met de klimsport. Voorafgaand aan het toernooi zullen er twee trainmomenten plaatsvinden waarop de leerlingen de kans krijgen om te trainen en vaardig te worden met zowel het klimmen als het zekeren. Tijdens het toernooi zullen de scholen het in groepen tegen elkaar opnemen. Door te differentiëren in verschillende niveaus maken we het voor elke deelnemer mogelijk om op zijn of haar niveau deel te nemen.

    X