PAINTBALL

Even ontsnappen aan het thuiszitten en toe aan sensatie?

Kom dan bij ons paintballen! Al jaren bieden wij deze (ont)spannende activiteit aan op twee toplocaties. Speel samen met je vrienden, collega’s of familie een potje capture the flag, team deathmatch of, niet te vergeten, de bunnyhunt. Onze terreinen zijn voorzien van diverse obstakels, loopgraven en bunkers. Meer weten? Lees dan hier verder! Onder de 18 jaar? Kijk dan bij Junior paintball of kids paintball

CATERING

Honger gekregen na al dat rennen, duiken en schieten? Om de dag af te sluiten kun je bij ons ook terecht voor een hapje, drankje of een heerlijk buffet. Klik hier voor de mogelijkheden.

Tijdsduur: 2 uur
Minimum aantal deelnemers: 8
Minimum leeftijd: 18 jaar (of 16 jaar met toestemming ouder of voogd)
Kosten paintball regular: € 22,50 per persoon (100 paints per persoon)
Kosten paintball Bachelor: € 27,50 per persoon (200 paints per persoon, dierenpak inbegrepen)
Locatie: Recreatiegebied Wythmenerplas (Zwolle)
Bussloo (tussen Deventer en Apeldoorn)
icon

Reserveer deze activiteit via dit formulier.

Je ontvangt van ons een bevestiging via de e-mail.

RESERVEREN

  AANVULLENDE INFORMATIE

  Speel je het liefst alleen met je eigen groep? Dat komt goed uit! Bij ons kun je het vanaf 8 mensen al tegen elkaar opnemen. Bij aankomst geeft een ervaren instructeur uitleg over de werking van de paintballmarkers, de verschillende speltypes en de spelregels. Na deze uitleg mag je je helemaal uitleven in het veld.

  Inbegrepen zitten 100 of 200 startpaints per persoon (evt. extra paintballs kunnen bijgekocht worden), een beschermend pak, gezichtsmasker en een semi-automatische paintballmarker. De paints zijn gevuld met gelatine en zijn daardoor milieuvriendelijk en 100% biologisch afbreekbaar.

  DEELNAME
  • Maximaal aantal deelnemers: nvt. Vanaf 18 personen spelen we op onze locatie in Zwolle in toernooi vorm.
  • De minimum leeftijd is 18 jaar
  • Vanaf 16 jaar mogen deelnemers meedoen aan dit arrangement met een akkoordverklaring van hun ouders/voogd
  WANNEER?

  We plannen dit arrangement in overleg in. Reserveer dus snel via bovenstaand formulier of neem contact met ons op!

  UITRUSTING

  Je krijgt van ons een camouflage overall maar trek niet je mooiste kleren aan en neem schoenen mee die vies mogen worden.

  VEILIGHEID

  Paintball activiteiten worden begeleid door onze instructeurs. Tijdens de paintball games zijn de deelnemers verplicht om het door ons ter beschikking gestelde gezichtsmasker te dragen. Vooraf worden er afspraken gemaakt om het spel veilig en vooral leuk te laten verlopen.

  X