GESLOTEN T/M 9 FEBRUARI

Update 12-01-2021
De nieuwe maatregelen die op dinsdag 12 januari door Mark Rutte bekend zijn gemaakt zijn om de verspreiding van het virus tegen te gaan gelden t/m 9 februari. Dit houdt in dat alle sportfaciliteiten, waaronder ons klimcentrum, tot in elk geval dinsdag 9 februari voor sporters is gesloten.

Ons kantoor blijft bereikbaar voor vragen en boekingen.
Telefonisch via 038-4654877  (nemen we niet op spreek dan de voicemail in).
Of mail naar  info@yosemite.nl

Veelgestelde vragen:

Gaan de Wallbugs trainingen door?
Helaas zijn wij t/m 9 februari gesloten, alle trainingen tot die tijd gaan niet door. We hopen na 9 februari toch echt weer open te kunnen.

Ik heb een boeking gemaakt voor een arrangement na 9 februari. Kan ik die kosteloos annuleren en mij daarbij beroepen op de corona crisis?
Nee buiten de door de overheid bepaalde periode dat activiteiten niet mogen plaatsvinden zijn onze  “normale” annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Ik heb een cursus op de planning staan, gaat deze wel door?
Alle cursussen na 9 februari gaan gewoon door, mits de lockdown periode niet nogmaals verlengd wordt. Degene die in januari of begin februari een cursus gepland hadden staan, ontvangen hier per mail een bericht over.

Ik heb een abonnement loopt deze door?  
Nee. De periode dat we gesloten zijn tellen we als extra dag/week/maand op bij je abonnement. We vragen je even contact met ons op te nemen zodat we dit voor je aan kunnen passen.

Ik heb een arrangement geboekt (clinic, feestje, paintball etc..) wat nu?
Voor de periode van de opgelegde sluiting komen alle boekingen te vervallen. Als we het bekend is wanneer we weer open gaan vragen we je contact op te nemen met ons zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Ik wil een boeking doen na 9 februari, is dat mogelijk.
Ja dat is mogelijk we hanteren de voorwaarde dat annulering kosteloos is als er door een overheid een maatregel wordt opgelegd die genoemde activiteiten verbiedt. Buiten deze door de overheid bepaalde periode zijn onze annuleringsvoorwaarden geldig.

Ik heb een strippenkaart die is een halfjaar geldig wat doen jullie daar mee?
De periode dat we gesloten zijn tellen we als extra dag/week/maand op bij je strippenkaart.  We vragen je wel om dit straks bij je bezoek aan het klimcentrum kenbaar te maken.

 

X