TRAININGEN & BUITEN ACTIVITEITEN MOGELIJK!

Update 12-04-2021


Regelmatig veranderen de maatregelen en hieronder vind je een update wat er op dit moment mogelijk is.

Binnen klimmen
Binnen klimmen:  Helaas met de huidige maatregelen mag er niet binnen geklommen worden. Een uitzondering is er alleen maar voor onderwijsinstellingen.

Buiten klimmen 
Op de zondagen is onze buitenwand geopend voor losse klimmers. Buiten mag je klimmen als je zelfstandig kunt klimmen. Hiervoor geldt geen max. leeftijd. We werken hier met tijdsblokken:
14:00-16:00 uur
16:00-18:00 uur

Kosten € 6,50 p.p.  Dit kan per pin betaald worden. Er geldt een maximum van 12 klimmers per tijdblok om 1,5 mtr te kunnen garanderen. Reserveren is verplicht! En kan hier.

Wallbugs Trainingen
De trainingen zijn begin maart weer van start gegaan. Dit doen we op de buitenwand aangezien we binnen nog niet open mogen.  Kijk op de Wallbugs pagina voor meer informatie. Let op de training van de Mini’s en de studenten gaan nog niet van start.

Outdoor activiteiten en outdoor kinderfeestjes
Dit is weer toegestaan onder bepaalde voorwaarden.  Zoals groepsgrootte, aantal deelnemers. Op dit moment zijn de regels voor buitensport activiteiten:

– Onbeperkt aantal deelnemers mogelijk als de leeftijd beneden de 27 jaar is en de 1,5 meter afstandsregel gehandhaafd kan worden

– Deelnemers boven de 27 jaar mogen enkel als viertal deelnemen en niet mixen met de andere viertallen (indien de complete groep boven de 27 jaar is) verder 1,5 meter handhaven

– Dus bij deelnemers  boven de 27 jaar is het mogelijk om meerdere viertallen samen een activiteiten te doen mits deze viertallen niet mixen

Onderwijs
Klimlessen in het kader van onderwijs zijn binnen weer mogelijk.  Informeer naar de voorwaarden.

Kinderfeestjes
Al onze outdoor kidsfeestjes kunnen weer geboekt worden! De indoor feestjes zijn helaas nog niet mogelijk.

Ons kantoor is bereikbaar voor vragen en boekingen.
Telefonisch via 038-4654877 
 (nemen we niet op spreek dan de voicemail in).
Of mail naar  info@yosemite.nl


Veelgestelde vragen:  

Hoe zijn de regels voor buiten activiteiten

– Onbeperkt aantal deelnemers mogelijk als de leeftijd beneden de 27 jaar is en de 1,5 meter afstandsregel gehandhaafd kan worden

– Deelnemers boven de 27 jaar mogen enkel als viertal deelnemen en niet mixen met de andere viertallen ( indien de complete groep boven de 27 jaar is) verder 1,5 meter handhaven

– Dus bij deelnemers  boven de 27 jaar is het mogelijk om meerdere viertallen samen een activiteit te doen mits deze viertallen niet mixen

Ik wil buitenklimmen en heb een abonnement/strippenkaart
Deze zijn voor het buitenklimmen helaas niet geldig. Wel tellen we voor de periode dat we binnen gesloten zijn de extra dagen/weken/maanden op bij je abonnement. We vragen je wel even contact met ons op te nemen zodat we dit voor je aan kunnen passen.

Vanaf wanneer starten de Wallbugs trainingen weer? 
Vanaf maandag 1 maart zijn we weer gestart met de Wallbugs trainingen voor de basisschool en middelbaar groep. Op dit moment kunnen we de Wallbugs mini’s helaas nog niet opstarten. We kunnen namelijk alleen nog maar buiten klimmen op de klimwand met rotsstructuur. De ervaring leert dat dit voor jonge kinderen minder geschikt is. Zodra we binnen open mogen gaan ook deze trainingen weer van start.

Ik heb een boeking gemaakt voor een arrangement na afloop van de maatregelen. Kan ik die kosteloos annuleren en mij daarbij beroepen op de corona crisis?
Nee buiten de door de overheid bepaalde periode dat activiteiten niet mogen plaatsvinden zijn onze  “normale” annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Ik heb een cursus op de planning staan, gaat deze wel door?
Alle cursussen zijn stilgelegd ook de inschrijvingen.  Als we zekerheid hebben wanneer we weer volledige open mogen puliceren we een nieuwe cursus agenda. Heb je je inschreven voor een cursus dan sturen we je op dat moment deze informatie toe.

Ik heb een abonnement loopt deze door?  
Nee. De periode dat we binnen gesloten zijn tellen we als extra dag/week/maand op bij je abonnement. We vragen je even contact met ons op te nemen zodat we dit voor je aan kunnen passen.

Ik heb een arrangement geboekt (clinic, feestje, paintball etc..) wat nu?
Voor de periode van de opgelegde sluiting komen alle boekingen te vervallen. Als we het bekend is wanneer we weer open gaan vragen we je contact op te nemen met ons zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken..

Ik heb een strippenkaart die is een halfjaar geldig wat doen jullie daar mee?
De periode dat we gesloten zijn tellen we als extra dag/week/maand op bij je strippenkaart.  We vragen je wel om dit straks bij je bezoek aan het klimcentrum kenbaar te maken.

 

 

X