Indoor Teambuilding

Leer elkaar en jezelf beter kennen in een uitdagende context

Speciaal voor uw team organiseren wij de indoor teambuilding. In ons klimcentrum wordt u ontvangen met koffie en thee, waarna u aan de slag gaat met de teambuilding. Tijdens deze activiteit draait het om samenwerken en vertrouwen.

Lees hier verder voor meer informatie.

Catering
Het arrangement afsluiten met een hapje, drankje of een heerlijk buffet? klik hier voor onze mogelijkheden.

Duur: 2,5 uur
Minimum leeftijd: 14 jaar
Kosten: € 33,50
icon

Vraag dit arrangement aan via dit formulier.

Je ontvangt van ons een reactie via de email.

AANVRAAG

  AANVULLENDE INFORMATIE

  De deelnemers gaan, na in subgroepen van 3 personen te zijn verdeeld, aan de slag met het klimmen. De groepen worden begeleid door instructeurs van het klimcentrum.  Het klimmen zal worden gecombineerd worden met diverse spelvormen waarbij samenwerking en vertrouwen een rol spelen.
  Een voorbeeld van een teambuildings activiteit tijdens de clinic is het volgende: één persoon gaat met een geblindeerde bril op klimmen terwijl de rest van het klimgroepje hem of haar aanwijzingen geeft: vertrouwen in zijn/haar mede teamgenoten spelen hierbij een grote rol.

  VOOR WIE?

  Voor alle soorten groepen (bedrijven, personeelsuitjes, sportief intermezzo bij een cursusdag, familiefeesten, vrijgezellenfeesten, instellingen kortom teveel om op te noemen)

  Deelname
  • Minimaal  8  deelnemers
  • De minimum leeftijd is 14 jaar
  WANNEER?

  Reserveer dit arrangement tijdens onze openingstijden. Voor groepen met meer dan 10 deelnemers plannen wij deze activiteit ook buiten onze openingstijden in!

  UITRUSTING

  Bij deze cursus zitten alle benodigde klimmaterialen inbegrepen. Je moet zelf alleen sportieve kleding en schone sportschoenen meebrengen.

  X