INDOOR VOORKLIMMEN

Ervaar de uitdagingen van het indoor voorklimmen

Deze cursus is een vervolg op het Klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope en is gericht op het leren voorklimmen in een klimhal. Gedurende vier lessen leer je alle vaardigheden om aan de slag te kunnen met het voorklimmen. De totale tijdsinvestering bestaat uit 10 uur inclusief een afsluitend examen.
Meer informatie? Lees dan hier verder.

Instroomniveau: In bezit van KVB Indoor Toprope en minimaal 5a/5b kunnen klimmen
Duur: 4 x 2,5 uur inclusief examen
Kosten: € 90,-
Bijzonderheden: Inclusief koffie/thee in de pauze
icon

Reserveer je plek voor deze cursus via dit formulier.

Je ontvangt van ons een bevestiging via de e-mail.

INSCHRIJVEN

  AANVULLENDE INFORMATIE

  WAT LEER JE?

  Tijdens deze cursus leer je de vaardigheden om het Klimvaardigheidsbewijs Indoor Voorklimmen te halen. Onze cursussen voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de Nederlandse Klim en Bergsportvereniging.

  VOOR WIE?

  Deze cursus is de volgende stap binnen de indoor klimsport. Alle klimmers die minimaal niveau 5b/5c kunnen klimmen kunnen deelnemen aan deze cursus. De totale tijdsinvestering bestaat uit minimaal 10 uur (verdeeld over 4 lessen) inclusief een afsluitend examen.

  WANNEER?

  De cursus vindt plaats op een doordeweekse avond van 20.00 – 22.30. Per maand kan het verschillen op welke dagen de cursus gegeven wordt. Kijk voor het meest actuele overzicht in de agenda.

  UITRUSTING

  Bij deze cursus zitten alle benodigde voorklimmaterialen inbegrepen. Je moet zelf sportieve kleding, klimschoenen, je zekermateriaal (ATC + karabiner) en pofzak meebrengen.

  juni

  geen lessen / evenementen

  juli

  geen lessen / evenementen

  X