KLIM & ABSEIL CLINIC

Zelfstandig afdalen aan een touw

Met de klim & Abseil clinic maak je kennis met alle facetten van de klimsport. Niet alleen ga je samen met je vrienden/collega’s aan de slag met de klimsport, maar je gaat ook zelfstandig een abseil maken van één van onze abseilplateau’s (op 8 of 16 meter hoogte)! Lees hier verder voor meer informatie.

Catering
Het arrangement afsluiten met een hapje, drankje of een heerlijk buffet? klik hier voor onze mogelijkheden.

Duur: 2 uur
Minimum leeftijd: 14 jaar
Kosten: € 28,50 per deelnemer
icon

Vraag dit arrangement aan via dit formulier.

Je ontvangt van ons een reactie via de email.

AANVRAAG

  AANVULLENDE INFORMATIE

  Tijdens deze clinic zult u beginnen met het sportklimmen. Onder begeleiding van onze instructeurs leert u veilig en zelfstandig klimmen en zekeren. Na ruim anderhalf uur sportief bezig te zijn geweest en een korte pauze gaat u aan de slag met het abseilen.

  VOOR WIE?

  Voor alle soorten groepen (bedrijven, personeelsuitjes, sportief intermezzo bij een cursusdag, familiefeesten, vrijgezellenfeesten, instellingen kortom teveel om op te noemen) die een eerste kennismaking willen hebben met het klimmen

  Deelname
  • Minimaal 6 deelnemers
  • De minimum leeftijd is 14 jaar
  WANNEER?

  Reserveer dit arrangement tijdens onze openingstijden. Voor groepen met meer dan 10 deelnemers plannen wij deze activiteit ook buiten onze openingstijden in!

  UITRUSTING

  Bij deze cursus zitten alle benodigde klimmaterialen inbegrepen. Je moet zelf alleen sportieve kleding en schone sportschoenen meebrengen.

  X