ARCHERY TAG

Explosief, intens, spannend en vernieuwend

Archery Tag®: een unieke combinatie van boogschieten en trefbal. Het biedt dezelfde intensiteit en spanning en het schieten met pijl en boog geeft net dat stukje extra uitdaging.
Daarnaast loop je bij Archery Tag geen blauwe plekken op doordat de pijlen van zachte kussentjes voorzien zijn. Hierdoor is Archery Tag ook erg geschikt voor kinderen.
Meer weten? Lees dan hier verder!

Catering
Honger gekregen na al dat rennen, duiken en schieten? Om de dag af te sluiten kun je bij ons ook terecht voor een hapje, drankje of een heerlijk buffet. Klik hier voor de mogelijkheden.

Tijdsduur: 1,5 uur of langer (afhankelijk van aantal deelnemers)
Minimum aantal deelnemers: 12
Minimum leeftijd: 8 jaar
Maatwerk: Neem contact op voor een passende offerte
Locati Locatie naar keuze (in overleg)
icon

Vraag dit arrangement aan via dit formulier.

Je ontvangt van ons een reactie via de email.

AANVRAAG

  AANVULLENDE INFORMATIE

  Hoe gaat Archery tag in zijn werk?

  Het speelveld bestaat uit twee helften met elk een target. Op dit target bevinden zich 5 doelen die eruit kunnen worden geschoten. De twee teams strijden om dit als eerste voor elkaar te krijgen. Om jezelf te beschermen bevinden zich op beide velden opblaasbare bunkers waarachter je kunt schuilen. Naast de doelen kun je, net als bij trefbal, je tegenstanders uitschakelen door ze te raken met een pijl. Wie als eerste alle doelen heeft geraakt óf alle tegenstanders heeft uitgeschakeld wint.

  Wij hebben zelf twee mooie locaties waar Archery Tag gespeeld kan worden. Heb je zelf een tof idee voor een locatie? Ook dat is mogelijk! Klik dan hier voor meer informatie.

  UITBREIDING

  U kunt dit arrangement uitbreiden met onze Safe Archery baan.

  WANNEER?

  We plannen dit arrangement in overleg in. Reserveer dus snel via bovenstaand formulier of neem contact met ons op!

  UITRUSTING

  Sportieve kleding en goede schoenen.

   

   

  X