INDOOR TOPROPE

Veilig leren klimmen en zekeren mét certificaat?

Volg dan nu de cursus KVB indoor toprope!

Bij deze cursus leer je van een ervaren instructeur de diverse technieken die bij de basis van het klimmen horen. Veilig inbinden, netjes zekeren en ook een paar simpele klimtechnieken komen aan bod. Daarnaast een stukje theorie over de verschillende soorten touwen, zekerapparaten en klimuitrusting. In vier lessen word je zo klaargestoomd om je examen met goed resultaat af te ronden. Als dat lukt krijg je een klimbewijs van de NKBV waarmee je mag toprope-klimmen door de hele Benelux. Daarnaast mag je een maand lang gratis klimmen in onze hal!

Direct inschrijven? Klik dan hier!

Voor wie? Iedereen!
Duur: 4 x 2 uur, incl. examen
Minimum leeftijd: 14 jaar
Kosten: € 90,00 p.p. incl. btw (betaling vooraf bij de balie in het klimcentrum)

Klik hier voor de tarieven vanaf 1 januari 2023

Wanneer: Maandag-, woensdag- of donderdagavond van 19:30 tot 21:30. Kijk voor de actuele data in de agenda. Zit de cursus van jouw voorkeur vol? Neem dan contact op, dan zetten we je op de wachtlijst voor de volgende.
Uitrusting: Alle basismaterialen inbegrepen. Zelf zorg dragen voor gemakkelijk zittende kleding (sport) en sportschoenen.  Ter plekke kun je eventueel klimschoenen huren.
Bijzonderheden: Wij verzoeken je om je alleen in te schrijven wanneer je zeker van bent dat je alle cursusdagen aanwezig kunt zijn! Mocht je ziek zijn of een andere dringende reden hebben, horen we dat graag van tevoren. In overleg is een inhaalles mogelijk, hieraan zijn echter wel extra kosten (á € 29,50 p.p. incl. btw) verbonden.

 

icon

Reserveer je plek voor deze cursus via dit formulier.

Je ontvangt van ons een bevestiging via de e-mail!

 

Schrijf je hieronder in! Selecteer datum en tijdstip

 
Verzenden

Agenda

februari

15feb19:3021:30KVB Indoor Toprope (volgeboekt)Woensdag19:30 - 21:30

maart

06maa19:3021:30KVB Indoor Toprope (volgeboekt)Maandag19:30 - 21:30

april

05apr19:3022:00KVB Indoor TopropeWoensdag19:30 - 22:00

X