BEGINNEN MET KLIMMEN


WIL JE WETEN OF KLIMMEN WAT VOOR JOU IS?

Klim & Outdoorcentrum Yosemite biedt veel mogelijkheden voor zowel beginnende klimmers als de gevorderde klimmer. Onze wanden zijn uitdagend en door de vele routes in verschillende gradaties is er voor ieder wat wils. Heb je altijd al eens willen klimmen maar weet je niet of het iets voor je is? Boek dan eens een introductie-les. Onder begeleiding van een instructeur leer je op een veilige manier klimmen én zekeren. Wil je met je hele familie een leuk dagje uit hebben? Ook dan zijn er diverse arrangementen beschikbaar.

Verder biedt Yosemite meerdere cursussen en opleidingen aan in het klimcentrum waarmee je diverse klimbewijzen kunt halen. Denk hierbij aan een klettersteig-cursus of een basiscursus indoor-toprope.
Heb je je klimbewijs al enige tijd in je bezit en wil je jouw klimniveau naar een hoger plan tillen? Ook dan zijn er diverse cursussen beschikbaar zoals een techniektraining of een indoor-voorklimcursus.


TEAMUITJE, VRIJGEZELLENFEEST OF FAMILIE FEEST OP DE PLANNING STAAN?

Ook dan kun je bij ons terecht! Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs krijg je een gezamenlijke introductie in het klimmen, waarna er de rest van de tijd vrij geklommen mag worden en er tips worden gegeven om de beginselen van het echte klimmen te leren. Dit kan ook gecombineerd worden met andere activiteiten.
Kijk voor alle mogelijkheden bij onze arrangementen.


KLIMMEN EN TRAININGEN VOOR JEUGD

Ben je nog niet oud genoeg om zelfstandig te klimmen maar lijkt klimmen je wel supertof? Ook dan ben je welkom bij ons! Wij bieden kindertrainingen aan in meerdere leeftijdscategorieën zodat je je iedere week kunt uitleven op onze klimwand.
Onze trainers leren je op een leuke manier de basisbeginselen van het klimmen, en als je ouder wordt komen hier bij ook meerdere klimtechnieken aan bod zodat uiteindelijk zelfs de moeilijkste routes geen probleem meer voor je zijn. Lijkt dit je wat? Klik dan hier!

 

X