BEGINNEN MET KLIMMEN

WIL JE WETEN OF KLIMMEN WAT VOOR JOU IS?

Sportklimmen is een populaire sport die zowel indoor in klimcentra kan worden beoefend als outdoor in de rotsen en bergen. Klim & Outdoorcentrum Yosemite biedt veel mogelijkheden voor zowel beginnende klimmers als de (verder) gevorderde klimmer. Weet je niet zeker of sportklimmen wat voor jou is? Dan is een introductieles een goede manier om kennis te maken met deze leuke sport. Wil je als gezin een keer kennismaken met de klimsport kijk dan bij familie klimmen.

EERSTE STAP NAAR ZELFSTANDIG KLIMMEN

Yosemite biedt meerdere cursussen en opleidingen aan in het klimcentrum of op locatie. Denk aan een éénmalige introductieles of een basiscursus klimmen (Klimvaardigheidsbewijs). Maar daarnaast worden er ook regelmatig gevorderde cursussen als indoor voorklimmen en de techniek basis gegeven.

TEAMUITJE, VRIJGEZELLENFEEST OF FAMILIE FEEST OP DE PLANNING STAAN?

Naast mogelijkheden voor individuele sportklimmers is het ook mogelijk om met een groep te komen klimmen, bijvoorbeeld in het kader van een bedrijfsuitje, teambuilding of een vrijgezellenfeest.  Kijk op  arrangementen voor de mogelijkheden.

TRAININGEN VOOR JEUGD EN VOLWASSENEN

Al voor kinderen vanaf 5 jaar bieden wij trainingsgroepen aan! Zo hebben wij een groep voor de jongste klimmers “de mini’s”, voor de basisschoolleerlingen vanaf 8 jaar, de middelbare scholieren en voor volwassenen. Tevens kunt u bij ons klimgordels, zekeringsmateriaal en klimschoenen huren voor gebruik in het klimcentrum.

X